Üdvözlöm az oldalamon!


Tisztelt Látogató!

Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam és talán egy- két jó tanáccsal esetleg segítsek döntésében, homokfúvás, homokszórás területén. Juhász Tibor vagyok, kis vállalkozásom Szentendrén, Szabadkai út 9 szám alatt található. Környezetbarát technológiával tisztítom meg rozsdás, reves festékes felületeket, nem kell kromofágoznia.

Homokfúvást homokszórást szerintem, nem kell, itt tíz oldalban leírnom, hisz Önöket inkább a gyorsaság és az ár érdekli, bár itt is van egy-két momentum: nem mindegy, hogy mit fújunk és mivel.

Üveggyöngyözés

Rozsdamentes anyagok hegesztési el színeződését, kisebb karcolások nyomait varázsoljuk át egy egybefüggő selyemfényű bevonattá. Ez a technológia érvényes rézre, bronzra, és alumíniumra. Majdnem olyan mintha most öntötték, volna le. Megjegyezni kívánom, hogy nagyon szép felület, de nem polírozás, továbbá ha eloxálni akarják a felületet csak üveggyöngyözni, lehet a homokfújt felület NEM jó!

Homokfúvás, Homokszórás

Mint írtam a bevezetőmben, ezeket, a sorokat csak azok olvassák el akik homokfúvás, homokszórás területén akarnak új életet kezdeni a gazdagság reményében. Költséges mutatvány és nagyon nagy kitartás szükségeltetik, hozzá! Több év tapasztalata, kell ahhoz, hogy egy tisztességes ember bevállaljon „komoly” munkákat. Megdöbbenve nézem a honlapokat, ahol tíz- húsz éves szakmai gyakorlattal hirdetik magukat a ”kollegák” és közben kiderül, hogy még nem is fújtak. Javaslom Önöknek, mivel drága tevékenységről van szó, győződjenek meg a háttérmunkáról, továbbá szeretném felhívni a figyelmüket egy tényre: sokan panaszkodnak, hogy most vettem a padot, a postaládát és egyéb berendezési tárgyakat, vagy nem rég festetem le a korlátot és „pereg a festés” NEM volt felület kezelve! Nagyon sokan tévhitben élnek, mikor megveszik a szál anyagokat a vaskereskedésekben, nitró hígítóval, benzinnel áttörlik, és lehet festeni, színterezni. NEM ! Az a fekete réteg az reve,ami egy idő után ledobja felületére felhordott réteget, legyen az festék, vagy szinter.

Színterezés

Tisztelt megrendelőim figyelmébe szeretném ajánlani, a színterezés technológiát, nem kell rohangálnia, nálunk minden elintézésre kerül. A fémtiszta felületre 180c fokon porfestéket égetnek be és ez által mostanság a legtartósabb bevonatot, képzik.

Árak

Nehéz kérdés, mert minden felület más. Egy tény telefonon nem lehet megbeszélni, látni kell és próbafúvást végezni ahhoz, hogy mind a két fél meg legyen elégedve. Továbbra is az az álláspontom, hogy nem egy nap alatt kell meggazdagodni, így az áraimat úgy alakítom, hogy megelégedéssel távozzanak és legközelebb is, visszajöjjenek.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével és remélem hamarosan Ön is megrendelőm lesz.

Homokszórás Budapest, Homokfúvás Budapest, Homokszóró Budapest, Homokfúvó Budapest.

Linkajánló
-beton felület homokszórás -beton fal homokfúvás -pince homokszórás -pince tégla fal homokfúvás -tégla homokszórás -kő lábazat homokszórás -boltív homokfúvás -vakolat eltávolítás, vakolat homokszórás vizes homokszórás alkalmazásával -fém szerkezet tisztítás, homokszóró berendezés alkalmazásával. -kovácsolt vas kerítés homokszórás -kovácsoltvas kapu homkfuvás -festék tisztítás, homokfúvás -festék eltávolítás, homokfuvás -revétlenítés, szemcseszórás -műgyantával bevont felület tisztítás, homokszórás -műgyanta eltávolítás homokszóró gép alkalmazásával